SAZKAmobil slaví 5 let a vylepšuje odměny za dobití, zlevňuje data i volání do zahraničí

15.01.2019

Již 3 roky si SAZKAmobil drží pozici největšího nezávislého virtuálního operátora. V minulosti byl vyhodnocen Českým telekomunikačním úřadem nejférovějším mobilním operátorem. SAZKAmobil se také jako jediný virtuál umístil v TOP 100 nejlepších zákaznických zkušeností sestavovaný každoročně společností KPMG.

SAZKAmobil výrazně zlevňuje a navyšuje nabídku mobilních dat

03.04.2018

Nejférovější operátor na českém trhu SAZKAmobil přichází se zásadními změnami ve své nabídce tarifů a služeb. Od dubna se mohou zákaznici těšit na kompletní obměnu datových balíčků, díky které klienti získají více dat za nižší cenu. Současně SAZKAmobil zdvojnásobuje oblíbené odměny za dobití a spouští zcela nový tarif.

Současný teenager tráví na mobilu 3 hodiny denně

17.10.2017

Téměř polovina náctiletých se v průzkumu pro virtuálního operátora SAZKAmobil přiznala, že svému mobilnímu telefonu obětují až tři hodiny denně. Největší část z tohoto časového objemu padne na komunikaci s přáteli přes sociální sítě. Za měsíc utratí teenager u operátora průměrně 381 Kč.

První mobil nejčastěji v osmi letech, data až v pubertě

11.09.2017

První mobil dostávají české děti nejčastěji v rozmezí 7-9 let. O něco dříve začínají používat mobilní telefony dívky, důvodem jsou větší obavy o bezpečnost ze strany rodičů. Internet svým dětem rodiče zpřístupní až s nástupem puberty. Informace vyplývají z aktuálního průzkumu největšího virtuálního operátora SAZKAmobil.

SAZKAmobil zpřístupní svým zákazníkům LTE

06.04.2017

V průběhu května zpřístupní SAZKAmobil svým zákazníkům datové služby i přes technologii LTE.