Nejlepší aplikace je od SAZKAmobilu

25.04.2016

Uživatelé, kteří hodnotili aplikace mobilních operátorů na Google Play, nejlépe hodnotí aplikaci SAZKAmobil Samoobsluha. Díky této aplikaci mohou zákazníci největšího virtuálního operátora spravovat svoje mobilní služby, např. aktivovat balíček služeb, zjistit stav kreditu a případně si ho dobít, zkontrolovat počet volných a vyčerpaných minut nebo SMS atd.

200 MB ihned ke koupi a 500 MB při dobití nad 300 Kč

31.03.2016

Aktuální nabídka SAZKAmobilu je na novém webu! Jednoduše a přehledně najdete, jaký si vybrat tarif, nebo jak si poskládat balíčky pro volání tak, aby Vám to nejlépe sedělo. Vyrážíte do světa? V Evropské unii s námi voláte levněji o měsíc dříve než s ostatními! Vezměte sebou SAZKAmobil a volejte domů jen za 3 Kč za minutu - jednoduše, bez háčků.

Internet zdarma a levnější volání pro zákazníky SAZKAmobilu

08.03.2016

Noví i stávající zákazníci SAZKAmobilu se mohou těšit na internet zdarma a výhodnější ceny oblíbených balíčků volání, SMS a datových služeb. Dokonce s měsíčním předstihem navíc největší nezávislý virtuální mobilní operátor také zlevňuje ceny služeb v zahraničí (roaming) v rámci Evropské unie.

SAZKAmobil rozdává na Vánoce miliony volných minut a SMS

04.11.2015

Od 1. listopadu do 31. ledna 2016 odmění SAZKAmobil každý nákup loterií nebo losů od Sazky v hodnotě nad 300 Kč. Zákazníci se mohou těšit na dárek v podobě 30 volných minut u předplacené karty anebo 30 bezplatných SMS do všech sítí u Šťastného tarifu.

Podzim ve znamení žlutých draků!

21.09.2015

Dovolujeme si Vás pozvat na tři podzimní drakiády, které pro děti i dospělé připravil virtuální operátor SAZKAmobil. Drakiády se Šťastnou SIMkou proběhnou v neděli 27. září ve Velkém Meziříčí, v sobotu 3. října na Sychrově a v sobotu 10. října v Praze Letňanech.