Internet zdarma a levnější volání pro zákazníky SAZKAmobilu

08.03.2016

Noví i stávající zákazníci SAZKAmobilu se mohou těšit na internet zdarma a výhodnější ceny oblíbených balíčků volání, SMS a datových služeb. Dokonce s měsíčním předstihem navíc největší nezávislý virtuální mobilní operátor také zlevňuje ceny služeb v zahraničí (roaming) v rámci Evropské unie.

SAZKAmobil rozdává na Vánoce miliony volných minut a SMS

04.11.2015

Od 1. listopadu do 31. ledna 2016 odmění SAZKAmobil každý nákup loterií nebo losů od Sazky v hodnotě nad 300 Kč. Zákazníci se mohou těšit na dárek v podobě 30 volných minut u předplacené karty anebo 30 bezplatných SMS do všech sítí u Šťastného tarifu.

Podzim ve znamení žlutých draků!

21.09.2015

Dovolujeme si Vás pozvat na tři podzimní drakiády, které pro děti i dospělé připravil virtuální operátor SAZKAmobil. Drakiády se Šťastnou SIMkou proběhnou v neděli 27. září ve Velkém Meziříčí, v sobotu 3. října na Sychrově a v sobotu 10. října v Praze Letňanech.

Teenageři mění mobily jako ponožky

02.07.2015

Náctiletí své telefony milují. Jejich používáním tráví i několik hodin denně – jsou ve spojení s ostatními, surfují na internetu, poslouchají hudbu nebo hrají hry. Přístroje střídají velmi často. Výjimkou nejsou ani teenageři, kteří již stihli vystřídat 5 a více různých modelů mobilních telefonů.

SAZKAmobil představuje novinku - Šťastný tarif

21.04.2015

Před více než rokem spustila společnost SAZKA nového virtuálního operátora SAZKAmobil. Od samého počátku je cílem SAZKAmobilu stát se jedničkou na trhu. A zatím k tomu má nakročeno velmi dobře. K dnešnímu dni získal na místním, plně saturovaném telco trhu 150 000 zákazníků. Tím potvrdil pozici nejrychleji rostoucího českého virtuálního operátora. Od 4. května přichází s velmi výhodným tarifem v cenovém rozmezí 299–400 Kč.