Teenageři mění mobily jako ponožky

02.07.2015

Náctiletí své telefony milují. Jejich používáním tráví i několik hodin denně – jsou ve spojení s ostatními, surfují na internetu, poslouchají hudbu nebo hrají hry. Přístroje střídají velmi často. Výjimkou nejsou ani teenageři, kteří již stihli vystřídat 5 a více různých modelů mobilních telefonů.

SAZKAmobil představuje novinku - Šťastný tarif

21.04.2015

Před více než rokem spustila společnost SAZKA nového virtuálního operátora SAZKAmobil. Od samého počátku je cílem SAZKAmobilu stát se jedničkou na trhu. A zatím k tomu má nakročeno velmi dobře. K dnešnímu dni získal na místním, plně saturovaném telco trhu 150 000 zákazníků. Tím potvrdil pozici nejrychleji rostoucího českého virtuálního operátora. Od 4. května přichází s velmi výhodným tarifem v cenovém rozmezí 299–400 Kč.

SMS jízdenky se nejvíce posílají v Ústí nad Labem!

11.03.2015

Službu SMS jízdenky používají cestující dopravních podniků pravidelně nejen v Praze, ale i v dalších krajských městech. Podle statistik virtuálního operátora SAZKAmobil v Ústí nad Labem dokonce více než třikrát častěji než v hlavním městě.

SAZKAmobil slaví první rok a 150 000 zákazníků

18.02.2015

Je tomu právě jeden rok, kdy SAZKA uvedla na trh nového virtuálního operátora SAZKAmobil. Ten za velmi krátkou dobu a na plně saturovaném telco trhu získal 150 000 zákazníků a obsadil tak jednu z prvních příček největších virtuálních operátorů v Česku.

Vánoční jackpot 250 000 Kč

23.12.2014

„Od února jsme odměnili téměř 45 000 našich zákazníků a ve včerejším losování jsme rozdali výhry v hodnotě bezmála půl miliónu“, říká Jan Schmiedhammer, ředitel SAZKAmobilu.