200 MB ihned ke koupi a 500 MB při dobití nad 300 Kč

31.03.2016

Aktuální nabídka SAZKAmobilu je na novém webu! Jednoduše a přehledně najdete, jaký si vybrat tarif, nebo jak si poskládat balíčky pro volání tak, aby Vám to nejlépe sedělo. Vyrážíte do světa? V Evropské unii s námi voláte levněji o měsíc dříve než s ostatními! Vezměte sebou SAZKAmobil a volejte domů jen za 3 Kč za minutu - jednoduše, bez háčků.

Internet zdarma a levnější volání pro zákazníky SAZKAmobilu

08.03.2016

Noví i stávající zákazníci SAZKAmobilu se mohou těšit na internet zdarma a výhodnější ceny oblíbených balíčků volání, SMS a datových služeb. Dokonce s měsíčním předstihem navíc největší nezávislý virtuální mobilní operátor také zlevňuje ceny služeb v zahraničí (roaming) v rámci Evropské unie.

SAZKAmobil rozdává na Vánoce miliony volných minut a SMS

04.11.2015

Od 1. listopadu do 31. ledna 2016 odmění SAZKAmobil každý nákup loterií nebo losů od Sazky v hodnotě nad 300 Kč. Zákazníci se mohou těšit na dárek v podobě 30 volných minut u předplacené karty anebo 30 bezplatných SMS do všech sítí u Šťastného tarifu.

Podzim ve znamení žlutých draků!

21.09.2015

Dovolujeme si Vás pozvat na tři podzimní drakiády, které pro děti i dospělé připravil virtuální operátor SAZKAmobil. Drakiády se Šťastnou SIMkou proběhnou v neděli 27. září ve Velkém Meziříčí, v sobotu 3. října na Sychrově a v sobotu 10. října v Praze Letňanech.

Teenageři mění mobily jako ponožky

02.07.2015

Náctiletí své telefony milují. Jejich používáním tráví i několik hodin denně – jsou ve spojení s ostatními, surfují na internetu, poslouchají hudbu nebo hrají hry. Přístroje střídají velmi často. Výjimkou nejsou ani teenageři, kteří již stihli vystřídat 5 a více různých modelů mobilních telefonů.