SMS jízdenky se nejvíce posílají v Ústí nad Labem!

11.03.2015

Službu SMS jízdenky používají cestující dopravních podniků pravidelně nejen v Praze, ale i v dalších krajských městech. Podle statistik virtuálního operátora SAZKAmobil v Ústí nad Labem dokonce více než třikrát častěji než v hlavním městě.

SAZKAmobil slaví první rok a 150 000 zákazníků

18.02.2015

Je tomu právě jeden rok, kdy SAZKA uvedla na trh nového virtuálního operátora SAZKAmobil. Ten za velmi krátkou dobu a na plně saturovaném telco trhu získal 150 000 zákazníků a obsadil tak jednu z prvních příček největších virtuálních operátorů v Česku.

Vánoční jackpot 250 000 Kč

23.12.2014

„Od února jsme odměnili téměř 45 000 našich zákazníků a ve včerejším losování jsme rozdali výhry v hodnotě bezmála půl miliónu“, říká Jan Schmiedhammer, ředitel SAZKAmobilu.

SAZKAmobil osladí všem zákazníkům Vánoce s voláním už za 1 Kč

30.10.2014

SAZKAmobil připravil od 1. listopadu 2014 pro nové zákazníky i pro stávajících 100 000 zákazníků vánoční nadílku. Zákazníci v rámci odměny za dobití (Levné volání a SMS) zaplatí 1 Kč za volání i za SMS do všech sítí.

V prosinci jsou Češi štědřejší!

20.01.2014

V prosinci Češi poslali téměř 5x více DMS než je celoroční průměr. Při pohledu na statistiky společnosti SAZKAmobil týkající se dárcovských SMS za posledních 11 měsíců je patrné, že jen během prosince 2014 Češi poslali téměř 5x více DMS než je celoroční průměr. Prosinec bývá v tomto ohledu tradičně nejsilnějším měsícem především kvůli vánočním svátkům a s tím spojenou solidaritou.