SAZKAmobil představuje novinku - Šťastný tarif

21.04.2015

Před více než rokem spustila společnost SAZKA nového virtuálního operátora SAZKAmobil. Od samého počátku je cílem SAZKAmobilu stát se jedničkou na trhu. A zatím k tomu má nakročeno velmi dobře. K dnešnímu dni získal na místním, plně saturovaném telco trhu 150 000 zákazníků. Tím potvrdil pozici nejrychleji rostoucího českého virtuálního operátora. Od 4. května přichází s velmi výhodným tarifem v cenovém rozmezí 299–400 Kč.

SMS jízdenky se nejvíce posílají v Ústí nad Labem!

11.03.2015

Službu SMS jízdenky používají cestující dopravních podniků pravidelně nejen v Praze, ale i v dalších krajských městech. Podle statistik virtuálního operátora SAZKAmobil v Ústí nad Labem dokonce více než třikrát častěji než v hlavním městě.

SAZKAmobil slaví první rok a 150 000 zákazníků

18.02.2015

Je tomu právě jeden rok, kdy SAZKA uvedla na trh nového virtuálního operátora SAZKAmobil. Ten za velmi krátkou dobu a na plně saturovaném telco trhu získal 150 000 zákazníků a obsadil tak jednu z prvních příček největších virtuálních operátorů v Česku.

Vánoční jackpot 250 000 Kč

23.12.2014

„Od února jsme odměnili téměř 45 000 našich zákazníků a ve včerejším losování jsme rozdali výhry v hodnotě bezmála půl miliónu“, říká Jan Schmiedhammer, ředitel SAZKAmobilu.

SAZKAmobil osladí všem zákazníkům Vánoce s voláním už za 1 Kč

30.10.2014

SAZKAmobil připravil od 1. listopadu 2014 pro nové zákazníky i pro stávajících 100 000 zákazníků vánoční nadílku. Zákazníci v rámci odměny za dobití (Levné volání a SMS) zaplatí 1 Kč za volání i za SMS do všech sítí.